Buka ménu utama

Sei Meranti, Torgamba, Labuhanbatu Kidul

Sei Meranti nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Torgamba, Kabupatén Labuhanbatu Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Meranti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kidul
KacamatanTorgamba

Citakan:Torgamba, Labuhanbatu Kidul


Gnome-home.svg