Buka ménu utama

Sei Merdeka, Panai Tengah, Labuhanbatu

Sei Merdeka nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panai Tengah, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Merdeka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanPanai Tengah

Citakan:Panai Tengah, Labuhanbatu


Gnome-home.svg