Buka ménu utama

Sei Nangka, Sei Kepayang Barat, Asahan

Sei Nangka nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Kepayang Barat, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Nangka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanSei Kepayang Barat

Citakan:Sei Kepayang Barat, Asahan


Gnome-home.svg