Buka ménu utama

Sei Pelancang, Panai Tengah, Labuhanbatu

Sei Pelancang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panai Tengah, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Pelancang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanPanai Tengah

Citakan:Panai Tengah, Labuhanbatu


Gnome-home.svg