Buka ménu utama

Sei Putih Barat, Medan Petisah, Medan

Sei Putih Barat nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Petisah, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Sei Putih Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Petisah

Citakan:Medan Petisah, Medan


Gnome-home.svg