Buka ménu utama

Sei Raja nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Medang Deras, Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Raja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténBatu Bara
KacamatanMedang Deras

Citakan:Medang Deras, Batu Bara


Gnome-home.svg