Buka ménu utama

Sei Rengas I nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Kota, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Sei Rengas I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Kota

Citakan:Medan Kota, Medan


Gnome-home.svg