Buka ménu utama

Sei Sanggul, Panai Hilir, Labuhanbatu

Sei Sanggul nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panai Hilir, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Sanggul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanPanai Hilir

Citakan:Panai Hilir, Labuhanbatu


Gnome-home.svg