Buka ménu utama

Sei Sentang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kualuh Hilir, Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Sentang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kalér
KacamatanKualuh Hilir

Citakan:Kualuh Hilir, Labuhanbatu Kalér


Gnome-home.svg