Buka ménu utama

Sei Sentosa, Panai Hulu, Labuhanbatu

Sei Sentosa nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panai Hulu, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Sentosa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanPanai Hulu

Citakan:Panai Hulu, Labuhanbatu


Gnome-home.svg