Buka ménu utama

Sei Sikambing C II, Medan Helvetia, Medan

Sei Sikambing C II nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Helvetia, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Sei Sikambing C II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Helvetia

Citakan:Medan Helvetia, Medan


Gnome-home.svg