Buka ménu utama

Sei Silau Barat, Setia Janji, Asahan

Sei Silau Barat nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Setia Janji, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Silau Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanSetia Janji

Citakan:Setia Janji, Asahan


Gnome-home.svg