Buka ménu utama

Sei Silau Timur, Buntu Pane, Asahan

Sei Silau Timur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Buntu Pane, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Silau Timur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanBuntu Pane

Citakan:Buntu Pane, Asahan


Gnome-home.svg