Sei Silau Timur, Buntu Pane, Asahan

Sei Silau Timur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Buntu Pane, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Silau Timur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanBuntu Pane

Citakan:Buntu Pane, Asahan


Gnome-home.svg