Buka ménu utama

Sei Silau Tua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Setia Janji, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Silau Tua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanSetia Janji

Citakan:Setia Janji, Asahan


Gnome-home.svg