Buka ménu utama

Sei Siur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pangkalan Susu, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Siur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanPangkalan Susu

Citakan:Pangkalan Susu, Langkat


Gnome-home.svg