Buka ménu utama

Sei Tampang, Bilah Hilir, Labuhanbatu

Sei Tampang nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bilah Hilir, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sei Tampang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanBilah Hilir

Citakan:Bilah Hilir, Labuhanbatu


Gnome-home.svg