Buka ménu utama

Selaawi, Talégong, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Selaawi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Talégong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Selaawi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanTalégong

Tumbu LuarÉdit