Buka ménu utama

Selabatu nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cikolé, Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Selabatu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaSukabumi
KacamatanCikolé



Gnome-home.svg