Buka ménu utama

Selamat nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Danau Sipin, Kota Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Kalurahan  Selamat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KotaJambi
KacamatanDanau Sipin

Citakan:Danau Sipin, Jambi


Gnome-home.svg