Buka ménu utama

Selamat nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Purba Tua, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Selamat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanPurba Tua

Citakan:Purba Tua, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg