Buka ménu utama

Selapan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pardasuka, Kabupatén Pringsewu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Selapan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPringsewu
KacamatanPardasuka

Citakan:Pardasuka, Pringsewu


Gnome-home.svg