Buka ménu utama

Selawangi, Sariwangi, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Selawangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sariwangi, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Selawangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanSariwangi



Gnome-home.svg