Buka ménu utama

Selawangi, Sukaraja, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Selawangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukaraja, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Selawangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanSukaraja




Gnome-home.svg