Buka ménu utama

Selemak, Hamparan Perak, Deli Serdang

Selemak nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hamparan Perak, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Selemak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanHamparan Perak

Citakan:Hamparan Perak, Deli Serdang


Gnome-home.svg