Buka ménu utama
Ligament croisé postérieur.png

Sendi dihartikeun salaku panyambung antara tulang antukna tulang éta bisa digerakkeun.[1] Sendi mangrupa panengah antara tulang nu hiji jeung nu séjén antukna tulang éta bisa ngahiji.[1] Sambungan antar tulang éta biasa disebut artikulasi.[1]

ReferensiÉdit

  1. a b c (id)Pengertian Sendi (diakses ping 12 November 2015)