setir asalna tina basa Walanda stuur paranti ngamudi mobil anu bangunna bunder, di jero kapal udara gé sok aya setirna,lamun nyekelan setir waktu mobil jalan disebutna nyetir anu ampir sarua jeung setang[1].

ReferensiÉdit

  1. Danadibrata,R.A.2006.Kamus Basa Sunda.Bandung:Kiblat Kaca 632