Buka ménu utama

Shusha (Basa Azerbaijan: Şuşa), atanapi Shushi (Basa Arménia: Շուշի) nyaéta hiji kota di wewengkon Nagorno-Karabakh di Kaukasus Kidul.

Shusha (Şuşa)
Shushi (Շուշի)
Kota
Skyline Shusha (Şuşa) Shushi (Շուշի)
Lambang Shusha (Şuşa) Shushi (Շուշի)
Lambang
Shusha (Şuşa) Shushi (Շուշի) is located in Azerbaijan
Shusha (Şuşa) Shushi (Շուշի)
Shusha (Şuşa)
Shushi (Շուշի)
Lokasi Shusha di Azerbaijan jeung Nagorno-Karabakh
Koordinat: Citakan:Xb 39°45.5′N 46°44.9′E / 39.7583°N 46.7483°E / 39.7583; 46.7483
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan (de jure)
Bandéra Républik Nagorno-Karabakh Nagorno-Karabakh1 (de facto)
Raion Rayon Shusha2
Propinsi Propinsi Shushi3
 • Pengluhurna Salah éksprési: operator * teu dipiharep, m (Salah éksprési: operator / teu dipiharep, ft)
 • Pengcopelna Salah éksprési: operator * teu dipiharep, m (Salah éksprési: operator / teu dipiharep, ft)
Populasi (2005)[1]
 • Total 3.191
1Nagara nu teu diakuan
2Dumasar babagian administratif Azerbaijan
3Dumasar babagian administratif Nagorno-Karabakh

Tingali ogéÉdit

CatetanÉdit

Tumbu kaluarÉdit