Buka ménu utama

Shusha (Basa Azerbaijan: Şuşa), atanapi Shushi (Basa Arménia: Շուշի) nyaéta hiji kota di wewengkon Nagorno-Karabakh di Kaukasus Kidul.

Shusha (Şuşa)
Shushi (Շուշի)
Kota
Road leading to Shushi.JPG
Lambang Shusha (Şuşa) Shushi (Շուշի)
Lambang
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan (de jure)
Bandéra Républik Nagorno-Karabakh Nagorno-Karabakh1 (de facto)
Raion Rayon Shusha2
Propinsi Propinsi Shushi3
Pangluhurna
1.800 m (5,900 ft)
Panghandapna
1.400 m (4,600 ft)
Pangeusi
 • Total 3.191
1Nagara nu teu diakuan
2Dumasar babagian administratif Azerbaijan
3Dumasar babagian administratif Nagorno-Karabakh

Tingali ogéÉdit

CatetanÉdit

Tumbu kaluarÉdit