Siboris Dolok, Barumun Tengah, Padang Lawas

Siboris Dolok nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Barumun Tengah, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Siboris Dolok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanBarumun Tengah

Citakan:Barumun Tengah, Padang Lawas


Gnome-home.svg