Sindang, Indramayu

kacamatan di kabupatèn Indramayu, Indonèsia

Sindang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sindang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.12.16

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit