Buka ménu utama

Sindang, Indramayu

kacamatan di kabupatèn Indramayu, Indonèsia


Sindang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Sindang

Peta lokasi Kacamatan Sindang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Indramayu, Jawa Barat

 

Kacamatan: Anjatan | Arahan | Balongan | Bangodua | Bongas | Cantigi | Cikedung | Gabuswétan | Gantar | Haurgeulis | Indramayu | Jatibarang | Juntiyuat | Kandanghaur | Karangampél | Kedokan Bunder | Kertasemaya | Krangkéng | Kroya | Léléa | Lohbener | Losarang | Sindang | Sliyeg | Sukagumiwang | Sukra | Trisi | Widasari