Sindangbarang, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Sindangbarang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sindangbarang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
Lega159,07 Kilométer pasagi
Pangeusi53.868 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.21

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit