Buka ménu utama

Sobar, Padang Bolak Julu, Padang Lawas Kalér

Sobar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Padang Bolak Julu, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sobar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanPadang Bolak Julu

Citakan:Padang Bolak Julu, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg