Buka ménu utama

Sogo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kumpeh, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Sogo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanKumpeh

Citakan:Kumpeh, Muaro Jambi


Gnome-home.svg