Buka ménu utama

Soledua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hilimegai, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Soledua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanHilimegai

Citakan:Hilimegai, Nias Kidul


Gnome-home.svg