Solokan Jeruk, Solokan Jeruk, Bandung

désa di Bandung, Jawa Barat

Solokan Jeruk nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Solokan Jeruk, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Solokan Jeruk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanSolokan Jeruk




Gnome-home.svg