Buka ménu utama

Somba Debata Purba, Saipar Dolok Hole, Tapanuli Kidul

Somba Debata Purba nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Saipar Dolok Hole, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Somba Debata Purba
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanSaipar Dolok Hole

Citakan:Saipar Dolok Hole, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg