Buka ménu utama

Sondari Panilik Paceklik (éjahan heubeul: Sondari Panilik Paceklik) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya M. Darmawijaya. Ieu buku munggaran medal taun 1919 dina wangun citak ku penerbit Overmatching di .

Sondari Panilik Paceklik  
PanulisM. Darmawijaya
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunOvermatching
Kaping dimedalkeun1919


Nulis.jpg