Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1880-an 1890-an 1900-an 1910-an 1920-an 1930-an 1940-an
Taun: 1916 1917 1918 - 1919 - 1920 1921 1922

Taun ka-1919 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Nu ngadegÉdit

PausahaanÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit