Buka ménu utama

Sondregeasi nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Luahagundre Maniamolo, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sondregeasi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanLuahagundre Maniamolo

Citakan:Luahagundre Maniamolo, Nias Kidul


Gnome-home.svg