Buka ménu utama

Sosor Gonting, Andam Dewi, Tapanuli Tengah

Sosor Gonting nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Andam Dewi, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sosor Gonting
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanAndam Dewi

Citakan:Andam Dewi, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg