Buka ménu utama

Sosor Gonting, Dolok Sanggul, Humbang Hasundutan

Sosor Gonting nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Sanggul, Kabupatén Humbang Hasundutan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sosor Gonting
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténHumbang Hasundutan
KacamatanDolok Sanggul

Citakan:Dolok Sanggul, Humbang Hasundutan


Gnome-home.svg