Buka ménu utama

Sosortolong Sihite III, Dolok Sanggul, Humbang Hasundutan

Sosortolong Sihite III nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Dolok Sanggul, Kabupatén Humbang Hasundutan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sosortolong Sihite III
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténHumbang Hasundutan
KacamatanDolok Sanggul

Citakan:Dolok Sanggul, Humbang Hasundutan


Gnome-home.svg