Buka ménu utama

Sosunggulon, Tarutung, Tapanuli Kalér

Sosunggulon nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tarutung, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sosunggulon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanTarutung

Citakan:Tarutung, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg