Buka ménu utama

Sri Basuki, Negeri Besar, Way Kanan

Sri Basuki nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Negeri Besar, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Basuki
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanNegeri Besar

Citakan:Negeri Besar, Way Kanan


Gnome-home.svg