Sri Gedung Mulya, Way Serdang, Mesuji

Sri Gedung Mulya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Way Serdang, Kabupatén Mesuji, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Gedung Mulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMesuji
KacamatanWay Serdang

Citakan:Way Serdang, Mesuji


Gnome-home.svg