Buka ménu utama

Sri Gedung Mulya, Way Serdang, Mesuji

Sri Gedung Mulya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Way Serdang, Kabupatén Mesuji, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Gedung Mulya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMesuji
KacamatanWay Serdang

Citakan:Way Serdang, Mesuji


Gnome-home.svg