Buka ménu utama

Sri Menanti, Negara Batin, Way Kanan

Sri Menanti nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Negara Batin, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Menanti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanNegara Batin

Citakan:Negara Batin, Way Kanan


Gnome-home.svg