Buka ménu utama

Sri Mulyo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Negara Batin, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Mulyo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanNegara Batin

Citakan:Negara Batin, Way Kanan


Gnome-home.svg