Buka ménu utama

Sri Rahayu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Banyumas, Kabupatén Pringsewu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Rahayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPringsewu
KacamatanBanyumas

Citakan:Banyumas, Pringsewu


Gnome-home.svg