Buka ménu utama

Sri Tanjung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanjung Raya, Kabupatén Mesuji, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sri Tanjung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMesuji
KacamatanTanjung Raya

Citakan:Tanjung Raya, Mesuji


Gnome-home.svg