Buka ménu utama

Srijaya, Tambun Utara, Bekasi

désa di Bekasi, Jawa Barat

Srijaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tambun Utara, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Srijaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanTambun Utara



Gnome-home.svg