Buka ménu utama

Srikaton nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Adiluwih, Kabupatén Pringsewu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Srikaton
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPringsewu
KacamatanAdiluwih

Citakan:Adiluwih, Pringsewu


Gnome-home.svg